Idei de mobilier pentru holuri - Hulsta si Casamania

hol hulstaMobilier ergonomic pentru hol, marca Hulsta

Cand ne gandim sa amenajam un apartament sau o casa, nu trebuie sa scapam din vedere holul sau spatiul care asigura legatura dintre exterior si suprafata de locuit. Acesta are o importanta cel putin la fel de mare ca si celelalte incaperi, reprezentand primul contact al celor care ne trec pragul cu universul nostru casnic. Mobilierul pentru hol din colectia Tameta, marca Hulsta (brand german de mobilier de lux) reprezinta o alegere practica si interesanta pentru decorarea acestui spatiu de primire si de tranzitie. Varianta prezentata in imaginea alaturata este constituita dintr-o unitate compusa din rafturi de perete, o oglinda si cateva dulapuri. Ansamblul are o infatisare compacta si ofera suficient spatiu de depozitate. Forma mobilierului din aceasta colectie este disponibila in culori si finisaje variate, asadar fiecare proprietar poate gasi ansamblul care se potriveste cel mai bine interiorului locuintei sale. Exista varianta contemporana - alb-negru sau cea traditionala, in care lemnul este elementul principal, insa toate aceste modele confera o imagine eleganta si incantatoate holului dvs.

In Romania, brandul Hulsta a patruns pe piata amenajarilor interioare si a design-ului de mobilier prin intermediul companiei Techs Solutions
.

Mobilier creativ in alb si maro, de la CasaMania

Marie Antoinette Pop este una dintre cele mai recente colectii ale faimosului brand italian de mobilier si decoratiuni CasaMania. Acest model consta din trei elemente: o masa, o oglinda de perete si un dulap cu cateva sertare. Tot acest design este inspirat din spledidele interioare frantuzesti ale secolului 18, fiind adaptat vietii contemporane. Acest model poate trasforma orice hol modern intr-un spatiu deosebit. Masa, confectionata din lemn, este disponibila in 2 variante, care difera intre ele numai prin finisajul capacului (blat). Astfel ca, puteti alege intre masa cu capac alb, lacuit sau cea al carei capac de culoare maro are un aspect mult mai natural. Ambele modele acompaniaza perfect oglinda practica de perete, disponibila in aceleasi culori. Setul este completat de elegantul dulap, care are o forma neobisnuita, ovala.

In Romania CasaMania are o activitate de peste 4 ani pe piata de mobilier si decoratiuni interioare.

Corina Dovinca
InCasa.ro