Mobilierul pe colt in amenajarea si decorarea bailor

Dulapul este o piesa de mobilier nelipsita din casele noastre. Prezenta acestuia este necesara pentru a depozita si pastra diferite lucruri. Dar, pe langa functionalitate, piesa de mobilier reprezinta si un  element important de design.

Varietatea de forme si modele in care se gaseste da posibilitatea pozitionarii acestuia in orice zona a casei, chiar si pe colt. Cand incaperea este de mici dimensiuni este foarte important sa valorificam fiecare centimetru patrat, iar colturile raman de obicei nefolosite.

Mobilierul pe colt poate rezolva acesta problema, mai ales in baie, unde ne confruntam de obicei cu lipsa spatiului. Putem opta pentru un dulap suspendat sau pentru unul de mari dimensiuni, care sa ocupe in intregime coltul. O alta varianta la fel de convenabila este alegerea unui dulap care sa incorporeze chiuveta. Astfel, vom economisi spatiu si vom avea la indemana ci cele necesare.

Modelul poate fi unul simplu, clasic, sau unul sofisticat, cu multe etajere si sertare. Acesta poate avea deschidere clasica si chiar glisanta, in funcție de preferinte. Stilul de amenajare a baii reprezinta de asemenea un factor decisiv in alegerea modelului, pentru ca piesa de mobilier sa se integreze cat mai bine in decor. Pentru a fi siguri ca dulapul se potriveste ca dimensiune cu spatiul in care doriti sa-l amplasati este recomandat sa-l faceti la comanda. Pretul acestuia variaza in functie de calitatea materialului dar si de complexitatea modelului.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro