National Floor Show, 2-4 septembrie 2008

In perioada 2-4 septembrie 2008, Harrogate International Centre va fi gazda unei noi expozitii dedicata tuturor celor implicati in industria parchetului (pardoseli, dusumele etc.). Anul acesta in centrul expozitional Harrogate, situat la jumatatea distantei dintre Londra si Edinburgh, isi vor prezenta produsele si serviciile peste 200 de firme din domeniu: arhitecti, designeri, firme de constructii si consultanta, reprezentanti ai marilor centre din industria mobilei, importatori si distribuitori etc.

 

Conform site-ului oficial la editia de anul trecut numarul vizitatorilor s-a ridicat la aproximativ 4080, iar anul acesta se asteapta ca numarul de persoane sa fie mult mai mare. In acest sens, organizatorii National Floor Show au dezvoltat un plan de marketing, ce include un program de seminarii interactive, care se vor desfasura pe tot parcursul expozitiei. Stirile de ultima ora, produsele si serviciile cele mai recente, noile trend-uri din industria parchetului vor fi prezentate si expuse in cadrul acesor seminarii.

 

Expozitia pune la dispozitia companiilor de profil, printre altele, oportunitatea de a beneficia de o vasta campanie de marketing, oferita de catre organizatori inainte de derularea evenimentului. Expozantilor le sunt oferite o serie de servicii gratuite, printre care: invitatii online pentru clienti; ghidul de marketing si relatii publice online; catalogul expozitiei si logarea pe site; suport, expertiza organizationala si sfaturi; curatenia standului dupa expozitie etc.

 

www.incasa.ro