Interiors UAE 2010 se reintoarce in Abu Dhabi

interiors uaeInteriors UAE reprezinta un prestigios eveniment, care reflecta potentialul designului interior de inspiratie culturala, fara a mai vorbi despre imensul potential pe care acesta il are la nivel global, ca lider de piata. Expozitia, organizata anual, ofera o platforma ideala pentru a accentua talentul local, incluzand companii de design de prestigiu din Orientul Mijlociu, precum: Alpha Crystal, Alomi si Bost Trading, care contribuie cu o multitudine de produse creative in cadrul acestui eveniment.

Interiors UAE 2010 a fost lansat in ideea de furniza noi produse pe piata de design interior si de a creste pretentiile in randul cumparatorilor, de a le forma un gust pentru produsele inalt calitative. Aceste produse prezentate in cadrul  Interiors UAE reflecta armonizarea intre interioarele de inspiratie traditionala si cele contemporane.  Aceasta expozitie internationala cu vanzare reuneste furnizori - lideri de piata si cele mai cunoscute branduri, atragand cele mai bune produse de interior pentru a crea un eveniment sofisticat. Include, de asemenea, o competitie/un concurs de design interior, de profil inalt, care va constitui elementul cheie al acestei manifestatii. Competitia este menita sa provoace studentii din domeniul modei si al designului interior in a utiliza aceste produse inalt calitative ca sursa de inspiratie in vederea crearii luxului, a spatiilor fluente, avand posibilitatea de a alege sau de a combina temele expuse: "Sleep - Eat - Play - Bathe".  Concursul a fost dezvoltat in colaborare cu scoala de design, recunoscuta la nivel international - Inchbald.

Evenimentul va continua cu o manifestatie locala, colaterala - Gulf Landscaping (Amenajarea teritoriului in Golf)- o expozitie aflata in curs de extindere in Orientul Mijlociu, dedicata designului exterior, industriei arhitecturale si arhitecturii peisagistice.

Se asteapta ca, in 2010, Interiors UAE sa atraga atentia asupra celor mai noi tendinte regionala si internationale, in materie de design. Evenimentul va prezenta modele de bucatarii si bai, placaje si materiale izolatoare pentru podele si pereti, mobila, obiecte de iluminat, tesaturi si accesorii. Se va desfasura in perioada 21-24 martie 2010, fiind gazduit de catre Centrul Expozitional National din Abu Dhabi.

Corina Dovinca
InCasa.ro