Pardoselile din piatra

Podelele din piatra reprezinta pentru multe persoane o armonie perfecta din toate punctele de vedere cu natura. Aceasta pardoseala consta din multe pietricele "turnate" si amestecate cu un adeziv puternic. In functie de granulatie noua podea poate fi mai inalta sau mai plata.

Pana acum am intalnit pardoseli din piatra in showroom-urile reprezentantelor de autoturisme sau in diverse agentii. Totusi, din ce in ce mai multe persoane deschise spre modern, spre nou, au inceput sa aplice podeaua si in locuintele proprii. Unul din motivele principale este senzatia pe care o ai in timp ce pasesti pe pietrele bine rotunjite. In cazul in care aveti incalzire sub podea, sentimentul este mult mai placut, in plus pietrele sunt si un excelent acumulator de caldura. Particulele de praf care se depun pot fi sterse foarte usor cu ceva umed sau pot fi chiar si aspirate.

Pardoselele din piatra potrivite in orice incapere

O podea sau un covor din pietre se potriveste cel mai bine in hol, bucatarie sau in baie, dar pietrele fac foarte bine trecerea din camera de zi pe terasa sau in curte. Cu alte cuvinte, covorul pietruit este potrivit atat in interiorul cat si in exteriorul locuintelor. 

piatra in bucatarie  piatra in gradina

InCasa.ro