Parchet masiv pentru mai mult confort

Parchetul este materialul cu care nu putem da niciodata gres, atunci cand decidem sa amenajam un spatiu de locuit. Se spune ca parchetul „traieste”, confera viata si perso-nalitate interiorului, este „cald”, rezistent si durabil si, îngrijit cu atentie, devine, parca, mai frumos odata cu trecerea timpului.

Putem alege dintr-o gama de produse atat de variate, încat o putem considera, practic, nelimitata. De la parchetul masiv la cel stratificat, de la rustic la rafinat, de la lemnul autohton la cel exotic, de la lucios la mat sau pardoselile din parchet. În aceste conditii, de ce parchet marca Natural Wood Floor?
 
- Pentru ca lemnul utilizat provine din surse forestiere autohtone sau exotice foarte atent selectionate.
- Deoarece, în fabricile noastre din Romania si Marea Britanie, folosim tehnologii moderne de prelucrare si un sistem cu etape multiple de control a calitatii produsului.
- Datorita faptului ca gama de material lemnos si de produse se diversifica de la an la an, raspunzand astfel celor mai rafinate gusturi, la preturi accesibile. Natural Wood Floor ofera clientilor nu numai parchet, ci si trepte, blaturi si alte accesorii.
- Pentru ca echipele de specialisti ai Natural Wood Floor va stau la dispozitie cu cele mai competente sfaturi si solutii referitoare la alegerea esentelor lemnoase, caracteristici ale parchetului, modalitati de montare, lacuri si alte materiale de întretinere.
 
Din varietatea de produse marca Natural Wood Floor am selectat pentru dumneavoastra:
- Parchetul tip lamela sau strip, din esente de stejar, fag, nuc, panga-panga ori merbau. Este potrivit pentru folosirea ca podea structurata, ce se poate monta pe grinzi sau sipci transversale sau chiar peste o podea existenta.
Dimensiuni: 14-20x83-90-125x400-1200 mm
Preturi incepand de la: 72.4 RON/mp (fara TVA)
- Parchet masiv tip block, din stejar sau nuc, ce poate fi montat într-o varietate de design-uri.
Dimensiuni: 20x70x280,350 mm.
Preturi: începand de la 42.4 RON/mp (fara TVA)

Sursa: casasibiroul.ro