Pictati-va colturile camerelor

 

Daca aveti camere spatioase, cu tavane inalte si bineinteles decorate in stilurile rustice atunci trebuie neaparat sa va ocupati putin si de colturile camerelor.

           Daca aveti dulapuri de colt ati rezolvat relativ usor problema folosirii la maxim a spatiului de depozitare. Dulapioarele de colt sunt foarte practice si foarte dragute. Dar daca nu ati mascat colturile cu mobila sau plante, atunci puteti opta pentru varianta pictarii acestora inclusiv si a unor mici portiuni de tavan.

      

Pictura arcadelor le va pune in evidenta, le va transforma intr-un pom interior. Sunt de preferat temele florale, frunze unduitoare, arabescuri. Aceste mici desene vor atrage atentia asupra arcadelor si tavanului. Daca veti apela la specialisti veti avea foarte repede un dcor interesant.

 

Multi prefera sa faca o bordura destul de simpla pe la jumatatea peretelui. O puteti face chiar dumneavoastra daca va incumetati.

            Multi prefera sa picteze tavanul in jurul candelabrului sau lustrei. De mare efect sunt desenele cu vopsea alba pe fond albastru, specifice stilului frantuzesc. La fel de frumoase sunt si cele facute cu auriu pe fond crem sau alb. Si frunzele verzi pe fond galben sunt des folosite.  Liniile sinuoase sunt foarte cautate, efectul estetic fiind maxim.

            La fel de mult sunt folosite medalioane de stucatura din jurul lustrelor.

www.incasa.ro

Altheate

03 dec 2007