Pregateste-ti proiectul de design al bucatariei

 

Inainte sa incepeti proiectul pentru remodelarea bucatariei trebuie sa tineti cont de urmatoarele lucruri :

1.Cat sunteti dispus sa cheltuiti?

Vorbiti cu designer-ul inca de la inceput cat sunteti dispus sa cheltuiti pentru acest proiect. In felul acesta va sti care sunt limitele atunci cand vine vorba de alcatuirea planurilor sau alegerea materialelor.

2. Cat timp veti aloca acestei operatiuni?

Trebuie sa tineti cont de nevoile dumneavoastra personale si daca veti putea sa munciti in jurul constructiei din bucataria dumneavoastra. Discutand cu un specialist in realizarea design-ului veti putea sti cu aproximatie cat timp va trebui sa va lipsiti de bucatarie.

3.Ce stil planuiti pentru proiectul de design al bucatariei?

Trebuie sa oferiti cat mai multe informatii posibile celui care va va realiza design-ul, facand in acelasi timp cat mai multe cercatari posibile inainte sa va intalniti cu acesta. Trebuie sa va uitati pe mai multe cataloage ca sa alegeti stilul potrivit pentru bucataria dumneavoastra. Cel mai bine este sa va stabiliti mai multe intrebari pentru cand va intalniti cu design-erul.

4.Cum veti folosi bucataria?

Pregatiti-va dianinte pentru intrebarile pe care vi le va pune design-erul. Printre intrebarile pe care trebuie sa vi le puneti este si aceea despre cum va fi folosita bucataria. Intrebati si ceilalti membri ai familiei daca au idei cu privire la amenajarea bucatariei.

5.Cum sa va pregatiti pentru proiectul de desgin al bucatariei?

Va trebui sa va pregatiti pentru tulburarile care vor avea loc o data cu inceperea proiectului de remodelare. Dar printr-o palnificare buna puteti face ca renovarea sa mearga ca pe roate. S-ar putea sa fie nevoie sa improvizati o mini-bucatarie i alta camera a casei daca lucrarile de renovare dureaza prea mult. Trebuie sa fiti pregatiti pentru orice situatie.

www.incasa.ro

25 Mai 2007

Nicoleta Oprea