Schimbarea ferestrelor si usilor

 


Treceti prin ele sau va uitati la ele in fiecare zi. Dar cat de des va ganditi la impactul pe care acestea il au asupra valorii case dumneavoastra? Specialistii considera ca renovarea ferestrelor si usilor va va ajuta sa econimisiti bani la facturile de utilitati, sa imbunatatitit infrastructura casei si sa adaugati valoare de lunga durata.

Cel mai important motiv pentru care o usa sau o fereastra trebuiesc schimbate este performanta acestora. Usile si ferestrele care sunt mai vechi nu va ofera beneficiul optim in termeni de eficienta si comoditate. Performanta este legata de siguranta daca usile si ferestrele nu se deschid in mod normal va pot pune in pericol siguranta.

Luati o lumanare si miscati-o in jurul ferestrelor si a usilor. Daca flacara licare inseamana ca pe acolo iese caldura din casa. Acest lucru ajuta la cresterea facturii de gaze, fiind astfel necesar pentru unii oameni sa le inlocuiasca.

Ferestrele si usile mai vechi necesita intretinere razuire, vopsire si matuire. Ferestrele si usile mai noi sunt imbracate si acoperite la exterior cu un strat protector si necesita o ingrijire minima. Multe dintre ferestrele noi va faciliteaza si spalarea acestora.

Aspectul este chiar vital daca doriti sa vindeti casa sau daca planuiti sa aveti un stil de viata satisfacator pentru multi ani de acum incolo. Renovarea ferestrelor si usilor nu numai ca va ajuta sa reduceti costurile de intretinere, dar si ofera casei dumneavoastra un aspect mai atragator.

www.incasa.ro

18 Mai 2007

Nicoleta Oprea