Semineul ecologic pentru apartament

semineu de apartamentVremea capricioasa de afara ne indispune, iar presiunea atmosferica ne apasa si ne face sa ne simtim obositi si deprimati? Asteptam cu nerabdare sa ajungem acasa sa ne relaxam si sa deconectam de tot stresul cotidian? Cum ar fi daca am avea un semineu in apartament, sa ne incalzim si sa ne incarcam bateriile privind flacarile jucause?

Ei bine de acum se poate acest lucru datorita semineelor ecologice, care functioneaza cu bioetanol. Acestea nu au nevoie de un horn pentru ca nu produc fum si pot fi instalate oriunde in locuinta sau chiar si in gradina de iarna.

Diversitatea design-ului pentru orice gust

Producatorii ne ofera si ne recomanda modele cu un design diferit - incepand de la cele mai simple pana la cele mai sofisticate - astfel incat sa multumeasca pe oricine si pentru ca semineu sa se potriveasca oricarui stil de amenajare. Design-ul si calitatea au desigur pretul lor.

Semineul ecologic are grija de incaperea in care este instalat. Acesta nu afuma peretii, iar flacarile lui nu produc cenusa, ci aburi si CO2. desi nu emana niciun miros in incapere, indicat este sa aerisim spatiul din cand in cand.

Calitatea semineului poate fi vitala, de aceea trebuie sa ii acordam atentie in permanenta. Este important ca semineul sa corespunda normelor DIN - 4734-1, iar ideal ar fi ca acestea sa treaca si prin testul TUV.

Specialistii ne avertizeaza ca este esential sa respectam toate indicatiile de utilizare, deoarece in mod contrar se pot intampla accidente cu urmari grave (arsuri, incediu, …)

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro