Sfaturi pentru un dormitor feng shui

dormitor feng shuiUn dormitor in stilul feng shui este acela care emana energie senzuala si echilibru. Un dormitor in stil feng shui este acela care este primitor, te invita, te rasfata, te excita dar te si linisteste in acelasi timp. Un dormitor feng shui este placut indiferent daca vrei sa tragi un pui de somn sau vrei sa ai parte de o noapte incendiara de amor.

Mai jos aveti cateva sfaturi feng shui pentru dormitorul vostru:

Renuntati sa pastrati televizorul, computerul sau echipamentul de gimnastica in dormitor. Energia feng shui va fi distrusa de prezenta acestor obiecte in dormitorul vostru.

Deschideti larg ferestrele cat mai des sau folositi un purificator de aer cat mai performant pentru ca dormitorul vostru sa fie bine oxigenat iar aerul sa fie proaspat. Nu puteti sa pastrati energia pozitiva feng shui in dormitorul vostru daca aerul pe care il respirati este poluat sau nu este proaspat. Trebuie sa aveti grija sa retineti ca nu este bine sa tineti plante in dormitor doar daca aceasta camera este foarte spatioasa iar ele sunt la departare de pat.

Cititi tot articolul pe socialdiva.ro