Tabla de pluta: mai multa organizare in birou

tabla carioci tabla pluta

Fotografii, felicitari, biletele sau scrisori importante toate acestea pot fi prinse pe tabla de pluta, care a inceput sa devina un accesoriu indispensabil. De-a lungul timpului au exista schimbari in ceea ce priveste design-ul acestui accesoriu, care il fac sa fie mai practic si sa arate mai bine.

Un accesoriu omniprezent

Tabla de pluta este intalnita aproape pretutindeni: in birou, in scoli si universitati, in spatii publice special amenajate sau in supermarket. Chiar si acasa acest suport reprezinta un ajutor foarte bun al memoriei. Vremurile in care aceasta tabla era exclusiv din pluta au trecut. Astazi sunt folosite modele extravagante din otel si beton, dar si variante din pasla care pot fi gasite in foarte multe locuinte.

Materialul si structura

Nu exista un material standard pentru acest suport. Variantele mai vechi erau confectionate din materiale moi precum lemnul, fibre, spuma intarita sau pluta. Intre timp lucrurile s-au schimbat, iar acest accesoriu practic este fabricat din materiale la care poate nici nu ne gandim: otel, beton, sticla, plastic sau din panza.

Chiar si design-ul a fost schimbat de catre producatori. Pe langa dreptunghiul clasic acum in voga sunt formele rotunde, patrate, mai mici sau in format XXL, deci pe intreg peretele.

Vopseaua magnetica

Putem sa realizam un astfel de accesoriu, care sa se potriveasca pe orice perete si oricarui tip de amenajare cu ajutorul vopselei magnetice. Astfel putem vopsi spre exemplu un perete intreg si in aceasta maniera sa avem suficient loc pentru tot ceea ce dorim sa tinem la vedere. Aceasta idee este foarte buna de aplicat intr-un birou. Aceasta metoda poate fi utilizata si in camera de zi, deoarece aici putem prinde pe un perete postere si fotografii dragi noua.

Imagini: livingathome.de

InCasa.ro