Tablouri inedite pentru interioare moderne

TablouriDaca ati optat pentru un decor modern, de tip high tech, cu piese de mobilier de ultima generatie si doriti sa introduceti in acest cadru tablouri care sa nu contrasteze cu restul decorului o varianta posibila este sa inramati suporturile pentru CD-uri si pe cele pentru sistemele electronice.

           

In cazul livingurilor spatioase, una dintre optiuni este crearea unor rame mari, care sa delimiteze suporturile incastrate sau slim, montate pe perete. O solutie ar fi incadrarea suporturilor in rama unui tablou mai vechi sau intr-una realizata la comanda peste care sa aplicati o foita de argint.

           

O alta varianta ar fi sa realizati aceasta rama din gips carton. Rafturile pentru aparatura elecronica sau CD-uri vor fi sustinute de un panou, iar rama va fi evidentiata prin forma si finisaj. Un amanunt de care trebuie sa tineti cont este acela de a pozitiona panoul la o distanta de 12-13 cm. fata de perete, astfel incat sa evitati frecarea cu acesta. In jurul panoului sau in spatele lui puteti monta cateva spoturi sau neoane, care sa imprastie o lumina difuza in incapere. Rama poate fi finisata cu vopsea, cu foita de argint sau cu autocolant.

           

Daca doriti sa dati o nota distinsa interiorului, folositi o rama din ipsos sau din lemn, sculptata in stil baroc. Dantelaria decorativa poate fi finisata cu vopsea alba, argintie sau aurie, in functie de felul in care este amenajata incaperea. Daca realizarea si montarea unui astfel de tip de rama vi se par complicate, puteti apela la firma Ital Trade 94, unde veti gasi suporturi inramate de-a gata.

Photo: italtrade94mobila.ro

www.incasa.ro