Targul National Imobiliar- editia a IVa

Targul National Imobiliar (TNI) organizeaza cea mai importanta expozitie imobiliara pe parcursul a 4 zile ( 11-14 octombrie 2007). Pentru aceasta editie, tinand cont de numarul impresionant al companiilor expozante la editiile anterioare si mai ales de internationalizarea evenimentului, a fost aleasa o locatie pe masura asteptarilor. Aflandu-se la cea de-a IV-a editie, in urma numeroaselor cereri a fost dublata suprafata de expunere, Palatul Parlamentului fiind cea mai buna varianta pentru gazduirea unui eveniment imobiliar de succes.

            Mediatizarea evenimentului se face cu colaborarea a peste 50 de parteneri media. Au fost pregatite pentru editia de toamna a Targului National Imobiliar (TNI) un complex mixt de imagine, folosind atat canalele de mediatizare clasice dar mai ales inovatii si canale neconventionale.

            Targul National Imobiliar (TNI) va reuni constructori, developeri, agentii imobiliare, finantisti care vor prezenta cele mai bune oferte imobiliare si financiare, atat publicului larg dar si specialistilor in domeniu.

            Programul de vizitare:  joi, 11 octombrie intre 12.00- 19.00, intrarea fiind libera, si in zilele de 12-14 octombrie  intre orele 10.00 - 19.00 cand intrarea va costa 5 RON.

sursa www.targimobiliar.eu

03 octombrie 2007

Altheate