International Trade Exhibition Kiev

kievInternational Trade Exhibition for Interiors, Decor and Design. Kiev, 24 - 27 februarie 2009

 

In perioada 24 - 27 februarie 2009, Centrul International Expozitional (International Exhibition Centre) din Kiev va fi gazda celei de-a 13-a editii a targului international de amenajari interioare - International Trade Exhibition for Interiors, Decor and Design.

 

Kiev Interiors reflecta ultimele dezvoltari in domeniul designului interior si isi propune sa atraga cat mai multi designeri si decoratori de elita de pe piata de profil. Targul acopera toate sectoarele industriei interioarelor: vopsele, pardoseli, decoratiuni pentru pereti, materiale de finisaj, iluminat, decoratiuni pentru ferestre (de la rame la storuri), materiale textile decorative, mobilier si accesorii, obiecte sanitare si ceramica. Toate aceste produse vor fi expuse in cele trei pavilioane rezervate evenimentului: Pavilionul 1 cu o capacitate de 10 564 metri patrati, Pavilionul 2 - 6 600 metri patrati si Pavilionul 3 - 10 596 metri patrati.

 

Expozitia cu vanzare va fi completata de un program cuprinzator de evenimente informative si sociale, ce se vor derula pe tot parcursul targului. Acesta include: festivalul international de design interior; reprezentatii ale celor mai bune companii de design si decoratiuni din Ucraina; master-classes si seminarii prezentate de specialisti in domeniu; acvarium; festivalul "cascadelor"; competitia dedicata studentilor din universitatile de profil din Ucraina.

 

Ceremonia de deschide va avea loc in data de 24 februarie 2009, incepand cu ora 11.00 a.m., iar expozitia propriu zisa va fi deschisa publicului in fiecare zi incepand din data de 24 si pana in data de 27 februarie 2009, intre orele: 10.00 si 22.00.

 

Pe site-ul oficial al KievInteriors puteti gasi informatii utile privind modalitatile de inscriere, transport si cazare.