Targul de Ambient Interior si Exterior

Targul de Ambient Interior si Exterior, 6 noiembrie - 14 decembrie

TIM - Targul de AmbientCreat in 2002 Targul de Ambient Interior si Exterior s-a impus ca un targ cu vanzare, care se adreseaza persoanelor cu venituri medii si mari, care doresc sa ofere spatiilor eleganta si confortul ambiental.

 

Aflat anul acesta la cea de-a IV-a editie, TIM continua traditia evenimentelor conexe expozitiei de profil, prin colaborarea cu artisti plastici celebri, membri ai filialelor locale ale Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Noutatea din acest sezon o reprezinta implicarea in program a micilor artisti aflati in centrele de plasament, care vor prezenta lucrari de arta populara realizate cu materiale ecologice.

 

Evenimentul se va desfasura in perioada 6 noiembrie - 14 decembrie in patru locatii diferite, dupa cum urmeaza: 6-9 noiembrie, Constanta (Complex Select Mamaia); 13-16 noiembrie, Timisoara (Centrul regional de Afaceri Craft); 27-30 noiembrie, Iasi (Centrul Providenta); 11-14 decembrie, Brasov (Sala Sporturile).

 

Primul eveniment, care are loc in perioada 6 noiembrie - 9 noiembrie la Constanta include, pe langa prezentarea de lucrari specifice de design interior si exterior (mobilier pentru casa, gradina si birou, vaze, corpuri de iluminat,  obiecte sanitare si accesorii, usi, ferestre, pardoseli, plante si aranjamente din plante etc.), o expozi■ie de arta fotografica pe hartie si matase realizata de elevii Liceului de Arta "Regina Maria" din Constanta si un concurs de proiecte cu tema "Amenajarea unei camere de tineret". Tinerii artisti sunt indrumati de catre profesorul, pictorul si designerul Constantin Grigoruta.

 

Printre cele 90 de companii din tara in domeniul amenajarilor, care participa la eveniment, se numara si Arian Glas, companie specializata in produse de decor interior, lucrate manual, din sticla transparenta sau colorata: vaze, boluri, sfesnice, bomboniere, ghivece, obiecte decorative. Publicul interesat de produsele companiei va avea ocazia sa intre in contact direct cu reprezentantii la standul Arian Glas, din cadrul TIM, ce se va desfasura la Iasi, in perioada 27-30 noiembrie.

 

Royalglas, o alta companie importanta in domeniul designului isi va prezenta oferta in cadrul targului TIM din Brasov, 11-14 decembrie, unde cei interesati de produsele companiei vor avea si posibilitatea de a le achizitiona.

 

TIM are o strategie de marketing bine definita, promovarea facandu-se prin intermediul a numeroase medii: presa scrisa, televiziune, radio, outdoor, indoor, campanii de sampling, marketing direct si internet.

 

Participantii si vizitatorii se pot inscrie la targ online pe site-ul TIM. Pretul estimativ al unui bilet este de 2 RON.

 

www.incasa.ro