Interiors Birmingham, 18 - 32 ianuarie 2009

Expozitia "Interiors Birmingham" de anul acesta va avea loc in perioada 18 - 32 ianuarie si va fi gazduita de NEC - The National Exhibition Centre (Centrul National Expozitional) din  Birmingham, una dintre cele mai solicitate locatii din Marea Britanie, unde au loc aproximativ 180 de expozitii anual. Se astepata prezenta a peste 600 de expozanti care isi vor prezenta ultimele oferte pe piata de profil, incepand cu cele clasice pana la cele high-end. Evenimentului ii sunt rezervate 6 pavilioane:  1 si 2 - pentru design interior high - end clasic si modern; 3, 4 si 5 - pentru furnituri soft si accesorii si pentru mobila mixta; 9 - care va avea ca trasatura distincta un display si unde se vor aduna cei mai importanti furnizori si producatori de produse de iluminat ai Marii Britanii. Punctul central al expozitiei este situat in Pavilionul 2, unde vor avea loc proiectii pe teme ce vin in intampinarea celor care isi doresc sa isi dezvolte afacerea in domeniu: "Previziuni unice ale trendurilor", "Laboratorul de materiale", "Blocul designer-ilor", "Design britanic" etc.

 

"Interiors Birmingham' va oferi publicului posibilitatea de a regasi intr-un singur loc designeri, cumparatori si retaileri, evenimentul punand la dispozitie o platforma perfecta pentru explorarea noilor tendinte in design-ul, dar si prezentarea produselor clasice din industria interioarelor.

 

Evenimentul planificat pentru 2009 nu va trata exclusiv trendurile viitoare de pe piata de referinta, ci va lua in considerare si design-urile britanice clasice care au trecut testul timpului, odata cu revenirea evenimentului "Design Britain". Aflat in cel de-al 4-lea an de existenta, "Design Britain" va expune lucrari ale celor mai importanti designeri ai Angliei incepand din anul 1930 si pana in prezent. Printre personalitatile prezente la eveniment se numara : Robin&Lucien Day, Earnest Race, Kenneth Grange, Jasper Morrison, Ed Barber&Jay Osgerby,  precum si talente recente ca: Ed Carpenter sau Alexander Taylor.

 

Expozitia de anul acesta va aduce doua noi paviloane high-end, asezate pentru prima oara impreuna si care vor surprinde vizitatorii inca de la intrare. Astfel ca Pavilionul 1 va gazdui elemente de design clasice si high-end iar Pavilionul 2 va cuprinde produse de interior moderne si high-end.

 

In plus fata de aceste trasaturi, evenimentul va fi sustinut si de o serie de seminarii prezentate de vorbitori renumiti ca: Michelle Ogundehin, de la prestigioasa companie "Elle Decoration", care va sustine un seminar despre "Tendintele in randul consumatorilor, cum sa identificati urmatorul lucru maret". Un alt vorbitor important este Charlie Brown, Manager de Mediu la IKEA, care va tine o prelegere despre "Pret scazut dar nu orice pret", un seminar valoros care va trece in revista actiunile IKEA asupra problemei mediului. (Charlie Brown lucreaza de 10 ani in domeniu problemelor de mediu si a reusit sa ridice nivelurile de recilcare ale magazinului pana la 76%).

 

Pentru informatii suplimentare va recomandam sa consultati site-ul oficial al evenimentului

www.incasa.ro