Lemnul - elementul fara varsta

Avand in vedere acest reviriment al lemnului, firma Holver si-a propus sa satisfaca cele mai diverse cerinte in privinta acestor produse.

Materiale precum: placaj Tego, placi compacte pentru interior si fatade, placaje din diferite specii si placaje speciale (de exemplu placaje mulate), OSB, parchet triplu stratificat, podele de exterior, profile din lemn pentru tamplarie au disponibilitate imediata la cele trei dintre depozitele noastre: Brasov, Timisoara si Cluj.

Aducand pe piata romaneasca o gama larga de produse inovative atat pentru constructii si amenajari interioare cat si pentru productia de mobila, firma Holver sprijina pe cei care doresc sa foloseasca materiale in intregime naturale.

Placile creative din PAL, MDF sau HDF furniruite si perforate, placile compacte de interior sau pentru fatade ofera o infinitate de combinatii pentru finisaje de inalta clasa.

Parchetul triplu stratificat, in intregime din lemn, reprezinta o alternativa inspirata.

Varietatea de specii: stejar, cires, nuc, paltin, fag, precum si speciile exotice, fac usoara alegerea oricarui stil de amenajare. Podelele finite din pluta sunt practice si usor de montat, asigurand izolatie fonica si oferind o atmosfera calda.

Spatiile exterioare precum balcoane, terase, capata o imagine deosebita prin montarea podelelor din specii exotice tip: Bangkirai, Massaranduba si lemn tratat.

Pornind de la conceptul "Lemnul este lumea noastra", Holver isi propune sa devina o alternativa performanta pe piata romaneasca.

Sursa: casasibiroul.ro