Trucuri pentru un dormitor modern

mobila dormitorMobilierul de dormitor modern este foarte la moda in zilele noastre. Pentru a fi in pas cu moda, puteti realiza un amestec din piese de mobilier contemporane si obiecte din lemn, creand astfel un stil electic, imbietor, puteti mixa traditionalul cu stilul contemporan si, de ce nu, obiecte vechi de mobilier cu piese in stil pop. Pentru a gasi combinatia perfecta pentru dormitorul dvs aveti nevoie de cunosterea catorva trucuri:

1. Nu adaugati metal in camerele in care mobilierul este fabricat din lemn - contrastul este prea intepator, iar mobilierul va parea nelalocul lui. Secretul unui aspect modern este cotrastul realizat prin interpuneri discrete;

2. Culoarea dormitorului trebuie sa fie deschisa, luminoasa. Chiar si din punctul de vedere al schemei coloristice, aspectul general al camerei trebuie sa fie confortabil si primitor. Mobilierul din lemn intr-un dcor in care schema coloristica are la baza lemnul natural reprezinta o alegere nu tocmai la moda;

3. Pentru decoratiunile de pat (lenjerie, patura, fete de perna etc.) alegeti materiale si tesaturi moderne, care sa actualizeze mobilierul din lemn. Aceste accesorii vor inmuia liniile mobilierului si vor face ca aspectul camerei sa nu fie nici prea demodat, nici exagerat de modern.

Un dormitor modern reprezinta garantia petrecerii unui timp relaxant si reconfortant. Decorat in stil modern, locul in care va odihniti va arata minunat. Puteti chiar sa folositi unele piese de mobilier exotice, din alte culturi (marocana, chineza, japoneza etc.), care vor crea efecte neasteptate. Atentie insa la felul in care combinati piesele si la aspectul general. Si nu uitati: in design singura regula valabila este lipsa oricarei reguli. Astfel ca cel mai frumos dcor este cel in care dvs va simtiti cel mai bine.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro