Vopsele speciale care protejeaza viata

In consecinta, CAPAROL si-a propus si a reusit sa imbunatateasca semnificativ microclimatul din locuinte. Rezultat al activitatilor de cercetare efectuate in laboratoarele CAPAROL din Ober Ramstadt, tehnologiile utilizate in premiera la vopsele Wellness recreaza un climat sanatos in locuinte. Institute de cercetare independente din Germania, in urma efectuarii de testari complexe, certifica actiunea vopselelor Wellness impotriva factorilor poluanti enuntati mai sus.

Fumul de tigara (nicotina), sporii de mucegai, bacteriile, dar si gazele industriale si de esapament care patrund in incaperi cand aerisim, influenteaza negativ calitatea aerului respirat.
Toti suntem constienti de aerul poluat din exterior, mai putin cunoscut este insa faptul ca aerul din incaperi poate fi chiar mai impur, mai nociv decat cel din exterior.
Noutate pe plan mondial, CapaSan este prima vopsea care curata aerul de substantele poluante si impiedica dezvoltarea bacteriilor pe pereti.
Nanopigmentii de dioxid de titan aflati in compozitia vopselei, sub influenta energiei luminoase genereaza un efect fotocatalitic, in urma caruia sunt degradate substantele organice, reducandu-se astfel mirosurile din aer.
Vopseaua ecologica CapaSan de la CAPAROL purifica aerul din incaperi de substantele poluante si impiedica dezvoltarea bacteriilor pe pereti.
Un alt produs nou este CAPAROL Sensitiv o vopsea special creata pentru persoanele care sufera de alergii; este o vopsea fara conservanti, creata din materii prime de o puritate deosebita, controlate din punctul de vedere al continutului de alergeni sau de alte substante nocive, creata in conditii deosebite de igiena.
Este recomandata in medii sensibile, cum ar fi: dormitoare, camera copiilor, spitale, gradinite, sau oriunde altundeva este nevoie de protectie impotriva alergenilor.
Al treilea produs revolutionar dezvoltat de CAPAROL este primul produs de pe piata care ecraneaza radiatiile electromagnetice: vopseaua ElectroSchield reduce cu peste 99,5% cantitatea de radiatii electromagnetice din incaperi.
Pentru mai multe informatii despre vopselele din gama Wellness de la CAPAROL, va invitam sa vizitati showroom-ul CAPAROL din Brasov.

Sursa: casasibiroul.ro