Wellness: Spa privat in baia proprie

wellnessIn spatiul wellness din baia proprie se imbina foarte bine placerea, estetica si confortul rezultand un concept nou al incaperii. Un astfel de lux pentru corp si suflet are efectul unui concediu mai scurt.

Cada cu bule de aer, apa care cade din dus ca o ploaie, o optica care trezeste toate simturile - toate acestea intr-un design rafinat, care ne satisface toate poftele. Pe aceasta cale rutina diminetii devine un ritual, iar apa o experienta unica. De relaxarea corpului si destinderea acestuia au grija elementele de amenajare - dusul, cada - dar si alegerea mobilierului este importanta, la fel ca si optica generala a incaperii. Astfel baia se transforma intr-un centru al culturii de a pune in prim plan placerea, care reprezinta una din prioritatile a ceea ce inseamna "lux". Orice persoana are nevoie de liniste si de relaxare dupa o zi grea de munca pentru a-si recapata puterile, pentru a se odihni psihic si fizic, pentru a-si regasi linistea interioara: intimitate, frumusete, liniste, apa.

Cu toate acestea "wellness" nu reprezinta si nu inseamna doar o cada jacuzzi, un dus mai mare si geluri si spumante aromate. Specialistii definesc acest trend ca o experienta complexa care depinde de multi factori. Pe langa o amenajare de baza temeinica din punct de vedere tehnic este foarte importanta si intreaga atmosfera creata cu ajutorul luminilor si a muzicii. Complexitatea conceptului de Spa privat intruneste factori care nu trebuie neglijati: acel "know - how" al bransei care furnizeaza obiectele sanitare, stilul de viata, design-ul si o arhitectura care sa ne duca cu gandul la trecut.

Pentru a transforma baia intr-o oaza de relaxare, pe langa amenajarea de baza, este nevoie si de accesorii bine plasate si care sa se potriveasca luminii, culorilor sau design-ului. Pe piata exista obiectae care reprezinta mai mult decat lotiuni sau solutii pentru igiena corpului. Prin acestea se creeaza ceea ce este denumit un "Spa privat".

Sursa foto

InCasa.ro