Telefoanele in baie

 

Telefonul in baie nu este un lux, asa cum considera majoritatea. Un telefon poate fi de mare ajutor daca alunecati si cadeti in baie. Acest lucru il face sa fie o necesitate, asa ca asigurati-va ca aveti un telefon in baie.

Alegeti un telefon care sa va poata ajuta in orice situatie. Cele portabile nu sunt recomandate deoarece cand iesiti din baie ati putea sa-l lasati prin alte camere si sa nu-l mai gasiti cand aveti nevoie de el.

Cel mai bun in astfel de cazuri este un telefon cu prindere in perete. Aveti grija sa prindeti telefonul aproape de casa, dus sau toaleta. Alegeti un loc sa puteti ajunge la el chiar si atunci cand sunteti pe jos.

Alegeti ca model de telefon unul care nu are butoanele pe receptor. Este indicat sa alegeti un telefon cu cele mai mari butoane existente. In felul acesta le veti vedea si veti tasta mai repede. Si nu uitati sa memorati numerele importante in memoria telefonului. Acest lucru va face apelarea si mai usoara si veti putea suna dupa ajutor doar prin apasarea unui buton.

Aveti insa grija sa nu folositi telefonul atunci cand sunteti in cada sau cand stati in apa deoarece este electric. Daca il udati va puteti alege cu un adevarat soc. De aceea trebuie sa aveti mare grija, deoarece pe cat sunt de utile, pe atat de periculoase pot fi in unele situatii.

     www.incasa.ro

25 aprilie 2007

Nicoleta Oprea