(P) Termostatul de cameră Bosch Control CT100

Privește-l ca pe un prieten: inteligent și de încredere! Noul termostat de cameră Bosch Control CT100 cu conectare la internet îți face viața mai ușoară, acționând în locul tău!

Termostatul de cameră Bosch Control CT100

Dacă erai convins că tehnologia are limite, că echipamentele performante pot fi dezvoltate doar în anumite domenii sau că eleganța este un „accesoriu” greu de integrat într-un produs inteligent, află ca noul termostat de cameră Control CT100 de la Bosch, înglobează toate cele trei aspecte: inteligență, confort, eleganță. Noul model marca Bosch nu se încadrează în tiparele obișnuite ale unui termostat cu funcții standard de reglare a temperaturii din locuința ta și a apei calde menajere, ci oferă o serie de funcţii suplimentare, revoluționare, care simplifică procesul de gestionare şi control asupra centralei termice.

Termostatul de cameră Control CT100 reprezintă unul dintre cele mai noi și mai complexe modele existente pe piață la ora actuală din categoria termostatelor de înaltă generație. Designul unic, modern, care se integrează cu uşurinţă în orice tip de locuință, fac din Bosch Control CT100 un dispozitiv versatil și atrăgător. Datorită tehnologiei inovatoare și flexibile utilizate în conceperea lui, termostatul de cameră Bosch Control CT100 este un dispozitiv ce poate fi controlat de la distanță prin intermediul smartphone-ului sau direct de pe tabletă. Termostatul este compatibil cu aproape toate centralele termice murale pe gaz Bosch, fabricate începând cu 2007.

Termostatul de cameră Bosch Control CT100

Descoperiți acum câteva dintre funcțiile pe care le îndeplinește Bosch Control CT100!

Învață singur! Temperatura ideală pe care o preferaţi în mod obișnuit este recunoscută de termostatul inteligent, datorită funcției auto-învățare prin care memorează comportamentul utilizatorului.

Știe dacă sunteți acasă sau plecat! În funcție de geo-locaţia smartphone-ului dumneavoastră, termostatul detectează dacă vă aflați în interiorul sau exteriorul locuinţei, efectuând setările necesare pentru a urca sau scădea nivelul temperaturii din casă.

Recunoaște condițiile meteorologice! Reglează temperatura casei ţinând cont și de temperatura din zona unde locuiți, preluând informațiile în timp real de pe internet și utilizându-le în scopul atingerii temperaturii optime, cu un consum redus de energie.

Reține tot! Știe exact câtă energie consumi și stochează toate datele în propriul sistem. Pentru a vizualiza consumul de energie pentru încălzire și pentru prepararea apei calde menajere, trebuie doar să intri în meniul „Istoric consum”. Astfel, vei avea informaţii valoroase pentru a lua măsurile potrivite în vederea optimizării consumului de energie şi a reducerii costurilor de încălzire.

Limitează consumul! Este mai simplu ca niciodată să optimizați consumul de apă caldă menajeră, accesând opțiunea de limitare a utilizării inutile a apei, prin fixarea unei bariere virtuale.

Termostatul de cameră Bosch Control CT100

Nu există mai simplu de atât!

Un smartphone sau o tabletă, o aplicație și o sursă de internet este tot ceea ce ai nevoie pentru a controla centrala termică de oriunde te-ai afla, cu ajutorul termostatului de cameră Bosch Control CT100.

Nu mai aștepta factura de energie, află pe loc cât consumi!

Economisirea energiei, respectiv a banilor utilizaţi pentru plata facturilor, reprezintă un deziderat greu de atins, în condițiile în care nu există o evidență clară a consumului de gaz.

Costurile în exces nu pot fi controlate în absența unui dispozitiv inteligent care să contabilizeze consumul. Sistemul proiectat de Bosch, materializat în termostatul de ultimă generație Control CT100, permite stocarea datelor referitoare la consumul dumneavoastră, ce pot fi accesate permanent și vă ajută să evaluați, comparați și eliminați surplusul de energie consumat. Această oportunitate are efecte benefice atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de vedere al responsabilității sociale. Reducerea consumului de energie vă transformă într-o persoană responsabilă, orientată spre dezvoltarea sustenabilă, ancorată în acțiunile desfășurate de Uniunea Europeană și nu numai.

Află mai multe