Natura in casa ta

Cel mai important lucru insa este faptul ca inainte de toate, covoarele din fibre naturale inseamna sanatate pentru toti ai casei, fiindca, spre deosebire de tesaturile sintetice, ele nu degaja energie electrostatica - sursa majora a multor neplaceri.

Persoanele alergice sunt cele mai avantajate de covoarele din fibra naturala, pentru ca acestea nu atrag si nu retin praful asemenea covoarelor din fire sintetice.

Datorita suprafetei rustice ,a frumusetii materialului si caldurii culorii, covoarele din fibre naturale ca si sisalul, iuta, iarba de mare, bambusul, lâna vor fi intodeauna in pas cu moda.
Unul din produsele revolutionare este covorasul pe scari care este o garantie pentru un confort sporit pe fiecare treapta. Alaturi de senzatia de caldura si moliciune, acest covoras asigura un plus de siguranta prin fixarea lui ferma pe treapta. De asemenea datorita covorasului de scari, tropaitul pe scari e doar istorie.

Schimba-ti covorul! Ofera-i locuintei tale o noua personalitate!

Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

IlqVyhTRNE postat pe 20 Octombrie 2012
vKFTsSnEqyejfpvc
Foarte adevarat. Pe cat ar putea suna de tapimt pentru unii eu am demisionat, condusa si de experientele neplacute legate de cauzele 1,2, 5 si 6 dar mai ales de 1. Ma imbolnaveam la temperatura de 30 grade, fara posibilitatea de a gandi la rece .Thumbs up pentru angajatorii care respecta aceste cerinte de bun simt dar si pentru echipa care valorifica ceea ce primeste.