Plăci ceramice pentru trafic intens

Lusogres, societate romano-portugheza, isi propune sa contribuie la dezvoltarea unei noi civilizatii comerciale, scop in care va aduce, din cel mai vestic punct al Europei, ultimele tendinte, idei si inovatii in materie de design si decoratiuni interioare.

Va prezentam cateva caracteristici tehnice ale placilor ceramice portugheze, ce le situeaza in topul preferintelor mondiale.

Un exemplu il constituie placile ceramice destinate placarii spatiilor supuse unor conditii extreme: trafic intens, presiuni foarte mari, risc mare de alunecare, socuri termice, substante corozive. Pentru aceste spatii sunt recomandate placile ceramice portelanate in masa cu finisare naturala sau emailata.
 Conjugand inalta rezistenta cu nobletea pietrei naturale asociata cu o mare usurinta in intretinere, aceste placi se bucura si de urmatoarele performante tehnice:
- grad maxim de rezistenta la abraziune/ matuire (PEI V);
- rezistenta foarte mare la impact cu un corp dur, 8 - 9 MOHS (ex: pe o scara de la 1 la 10; 1 reprezentand rezistenta talcului, iar 10 rezistenta diamantului);
- rezistenta la ger (- 35 grd C);
- gradul foarte redus de absorbtie al apei (0,03%) sau neabsorbante;
- antiderapante;
- grosimea placilor ceramice destinate spatiilor supuse unor presiuni mari = 12 mm;

Vino si convinge-te de calitatea produselor portugheze !

Mai multe informatii:  lusogres.ro
Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

euuuu cristy postat pe 17 Februarie 2009
design
sunt frumoase dar eu cautam niste poze pentru design