Baile Spa: Wellness pentru acasa

spa wellnessCu ajutorul culorilor calde, a materialelor naturale si a luminii difuze baile - Spa formeaza o atmosfera de relaxare si destindere. Bucurati-va de o zi de liniste in propriul domeniu wellness...

In cautarea echilibrului, a frumusetii si a deconectarii totale multe persoane se retrag pentru o zi sau pentru mai multe in hotelurile wellness. Aici li se ofera clientilor tratamente odihnitoare intr-o atmosfera armonioasa.

Cu toate acestea, de tot ce ni se poate oferi intr-un astfel de resort, ne putem bucura intr-o sfera mai intima, mai personala, in propriul Spa de acasa. Un spatiu special amenajat pentru sauna - cu aburi (turceasca) sau uscata (finlandeza) - si daca este posibil si o piscina au grija de bunastarea si bunadispozitia dvs.

O cada generoasa sau poate un Whirlpool si un spatiu pentru fitness completeaza oferta wellness, care tinde spre armonizarea dintre fierbinte si rece, activ si pasiv.

Corpul si spiritul la unison

Unei saune private I se pot regla temperaturile dupa placul fiecaruia. De asemenea, anumite sunete (din natura de exemplu) au grija ca noi sa ne simtim foarte bine, sa ne destindem si sa uitam in acele clipe de lumea din exterior. Culorile pe care le alegeti pot reprezenta o sursa de echilibru si armonie. Prin toate aceste mijloace  unitatea corpului si a sufletului sunt cele mai importante aflandu-se in prim plan.

Bai si masaje

Spatiul in care ne amenajam baia in casa nu mai reprezinta demult unul destinat doar igienei corpului. Acesta a devenit locul in care ne putem relaxa, destinde, regenera. Astfel, tratamentele speciale pentru corp si fata fac parte din aceasta oaza de liniste.

Sursa foto

InCasa.ro