Amenajarea casei scarilor si a holului

casa scarilorHolul impreuna cu casa scarilor ii creaza musafirului prima impresie vis-a-vis de gazda si de atmosfera din locuinta. Aceste doua spatii reprezinta de fapt oglinda personalitatii celor care locuiesc acolo sau cartea de vizita a acestora. Aici este spatiul unde cei care vin se fac comozi, aici se regaseste locul pentru garderoba, pentru oglinda, dulapior de pantofi si suportul pentru umbrele. De asemenea, prin intermediul culorilor, holul poate fi foarte primitor si cald, trasnormandu-se uneori intr-un spatiu de relaxare.

Spatiile de la intrare in stil modern sunt de regula ceva mai mici. Cu toate acestea, cu ajutorul accesoriilor decorative putem intampina oaspetii intr-un mod calduros, astfel incat acestia sa se simta bine de indata ce pasesc peste pragul casei.

In cazul in care considerati ca florile nu sunt de ajuns pentru o ambianta primitoare, puteti folosi si transforma un perete al holului intr-o expozitie proprie de tablouri, care sa exprime si sa dezvaluie anumite lucruri despre dvs. iluminatul este un factor foarte important. O lumina buna, calda are un impact pozitiv asupra oricui.

Mobila discreta si decoratiunile potrivite au grija de confortul nostru

Intr-un spatiu mic este important sa stim e mobilier alegem si cum il asezam pentru a nu afecta confortul necesar. Aveti in vedere cand faceti acest lucru ca libertatea de miscare sa nu fie afectata. De asemenea, incaltaminea, eventual jucariile copiilor, umbrelele sau alte lucruri nu trebuie sa stea in mod haotic pe scri sau pe hol. Acest lucru este deranjant si nu lasa o impresie prea buna. Culorile calde si accesoriile minimaliste, dar de efect, transforma casa scarilor si holul intr-un spatiu din care nu-ti doresti sa mai iesi.

Sursa foto

InCasa.ro