Scari interioare de la Geocom

SCARI BALANSATE
Scara ESTELLER, definita de lipsa contratreptei, devine un obiect suplu si elegant care se incadreaza firesc in ambient, eliminand senzatia de masivitate caracteristica scarilor "clasice" din beton sau lemn. Fiecare scara ESTELLER este o piesa unicat, fiind proiectata si realizata la comanda, utilizand lemn masiv de prima calitate finisaj ireprosabil.

Scara INVENT cu mana curenta din lemn sau inox este o scara balansata cutata cu treapta si contratreapta din lemn masiv; balustrada este din panouri de cristal securizat si mana curenta din lemn masiv.

Scara balansata curba, cu contratreapta libera si fara vanguri, cu trepte din lemn masiv si balustrada din otel inox este sustinuta de doua maini curente din lemn. Tijele din otel care fixeaza treptele in perete sunt imbracate in mansoane speciale din neopren, impiedicand astfel transmiterea zgomotelor prin zid si amortizand vibratiile.

SCARI IN SPIRALA DIN LEMN
Scara in spirala ESTFELLER confera ambientului o nota de dinamism. Mana curenta din lemn sau inox continua, fara imbinari este un detaliu de design particular, care accentueaza calitatea deosebita a prelucrarii lemnului. Axul central, imbracat in lemn sau metal, devine un element vertical care subliniaza inaltimea incaperii. Scarile in spirala au trepte din lemn masiv cu grosime de 38 mm de diverse esente, cu mana curenta din poliuretan, inox sau lemn (piesa unica elicoidala), cu sectiune circulara sau rectangulara.

SCARI IN SPIRALA DIN METAL
Scarile in spirala metalice pentru interior sunt adecvate ambientelor cu trafic intens, localurilor publice ori ambientelor in care se prefera o scara colorata, putand fi vopsite in orice culoare. Treptele sunt din otel ambutisat vopsit cu rasini poliesterice si trepte acoperite cu mocheta sau cauciuc; mana curenta este din PVC sau poliuretan.

SCARI RETRACTABILE
Scarile retractabile sunt indicate pentru acces la mansarde si poduri, dar si la terase circulabile, permitand economisirea spatiului pe care l-ar ocupa o scara fixa. Sistemul de articulare echilibrat permite manevrarea deosebit de facila. Dimensiunile cutiei din lemn a scarii se adapteaza la dimensiunile golului din planseu, adecvandu-se exigentelor impuse de posibilitatile de montare.

Mai multe informatii: geocom-sa.ro