Baia pentru oaspeti

 

Baia este mult mai mult decat locul cu trei obiecte fixe de folosinta zilnica. Baia este locul unde va puteti relaxa dupa o zi lunga si grea, unde puteti sa va schimbati hainele, sa va tratati ranile, sa va machiati, sa va pieptanati sau unde puteti sa va ocupati de o multime de alte probleme de igiena.

Fiecare baie va fi aranjata in functie de cei care o vor folosi, in functie de destinatia sa. Baile pentru copii vor trebui sa aiba un design mai atragator si sa fie mult mai sigure in timp ce acelea pentru adulti vor oferi confortul necesar si un alt grad de siguranta.

Baia pentru oaspeti mai este cunoscuta si sub denumirea de ôjumatate de baieö deoarece nu include si cada sau dus, fiind folosita in special numai de oaspeti. In mod evident, acest tip de baie necesita un spatiu mai mic decat o baie normala.

Oaspetii trebuie sa aiba un anumit grad de confort atunci cand folosesc baia, de aceea nu trebuie sa acordati acestei bai mai putina importanta decat alteia din casa. Incaperea principala a baii ar trebui sa aiba suficient spatiu pentru toate obiectele fixe care se regasesc intr-o baie. Desi este mai mica decat o baie normala, trebuie ca oaspetii sa aiba suficient spatiu sa intre si sa iasa.

Nu trebuie sa considerati acest lucru ca o cheltuiala in plus, deoarece va ofera o multime de avantaje. In primul rand oaspetii nu vor mai trebui sa urce la etaj daca nu aveti baie la parter iar in al doilea rand nu va mai trebui de fiecare data sa stati sa faceti curat in baia dumneavaostra cand aveti musafiri, avand mai multa intimitate astfel.

    www.incasa.ro

10 Mai 2007

Nicoleta Oprea