Baia - sau relaxarea absoluta

 

Dintre toate camerele din casa, membrii familiei se regasesc cel mai adesea in baie pentru a-si incepe si a-si termina zilele ocupate. In baile de astazi gasim comfortul standard care presupune solitudine, utilizarea eficienta a spatiului si dorinta de a mentine un anumit nivel al comfortului. Oamenii cauta bai mai mari si mai luxoase, care sa creeze o senzatie de calm si pace.

Fie ca este o baie mica, medie sau mare, incalzitoarele de prosoape va ofera beneficiul de a de a va pastra prosoapele uscate si calde. Majoritatea producatorilor de incalzitoare de prosoape le ofera in ton cu celelalte produse de baie.

Daca va place aspectul gresiei insa nu suportati idea de a calca pe aceasta in zilele mai racoroase, instalarea unui sistem de incalzire a podelei va ofera nivelul dorit de comfort, care nu trebuie trecut cu vederea. Acesta poate fi instalat atunci cand faceti chiar si cea mai mica renovare a baii, deoarece nu este foarte dificil de pus.

Ferestrele din baie corespund nevoii de lumina naturala in baie, insa sunt parte a unei probleme adesea trecuta cu vederea. Aceasta este probabil cea mai buna modalitate prin care se pierde caldura din baie. Cea mai buna solutie este sa instalati un echipament de izolare. Aceste echipamente pot fi cumparate din magazinele locale si instalate de catre un profesionist.

Ca sa imbunatatiti siguranta la dus, instalarea unor valve de control poate minimaliza efectul de oparire atat asupra copiilor cat si asupra adultilor de toate varstele. Acestea vor impiedica robinetele sa emita numai apa fierbinte in situatia in care apa rece nu mai curge. Acest lucru se poate intampla daca atunci cand faceti dus se foloseste simultan apa la alta chiuveta sau la masina de spalat.

Una dintre cele mai la moda descopeririin design-ul bailor este un sistem spa/aburi. Un studiu efectuat a relevat faptul ca mai mult de jumatate din respondenti (66%) au considerat aceste sisteme ca fiind o idee foarte buna.

    www.incasa.ro

08 Mai 2007

Nicoleta Oprea