Caracterele chinezesti - decoratiuni moderne

Cine foloseste literele chinezesti pentru a-si decora peretii locuintei, acela isi poate exprima starile sau viziunile intr-un mod original si deosebit.

Literele reprezinta decoratiuni indragite atat pentru diferitele accesorii ale pieselor vestimentare cat si in cazul amenajarilor interioare, fie ca este vorba despre locuinta sau chiar despre locul de munca. Astfel, motto-ul personal poate fi zugravit pe peretele din spatele biroului.

Exista anumite site-uri in internet de unde puteti descarca aceste caractere si unde puteti gasi semnificatia acestora. De asemenea, cu ajutorul anumitor programe, acestea pot fi prelucrate, marite, usor modificate si apoi tiparite.

Caracterele chinezesti pot fi lipite chiar si pe tricouri sau alte haine cu ajutorul unor folii speciale. In magazinele specializate, aceste litere pot fi printate si pe paginile de format A3 fara nicio problema. Acestea pot fi decupate si apoi folosite drept sabloane pentru decorarea peretilor sau, de ce nu, a mobilei.

Acest nou trend exotic adus in cei patru pereti poate fi intarit cu alte accesorii reprezentative: flori artificiale sau figurine din hartie cu motive specifice chinezesti

caractere chinezesti caractere chinezesti caractere chinezesti

caractere chinezesti caractere chinezesti caractere chinezesti

InCasa.ro