Corpuri de iluminat inedite

Daca doresti sa iti decorezi locuinta intr-un mod cat mai original, opteaza pentru cele mai neobisnuite accesorii si piese de mobilier. Vei gasi piese inedite chiar si in randul corpurilor de iluminat.

De exemplu, designerii Studioului de Design Michael & George din Londra au scos pe piata un produs cat se poate de interesant, si anume lampa de podea in forma de creion.

Designerii au dorit sa scoata in evidenta creionul colorat, instrument de scris si simbol al creativitatii, care devine treptat inlocuit de gadget-uri moderne. Acest corp de iluminat original si neobisnuit este versatil si potrivit pentru toate tipurile de camere si birouri.

Lampa creion are aproape doi metri inaltime iar in locul gumei de sters integreaza un bec care iti va lumina camera. Cablul de alimentare nu mai trebuie ascuns dupa birou sau noptiera deoarece are farmecul sau. Atasat de varful creionului, acesta poate fi plasat pe sol si chiar pe perete, lasand impresia ca “s-a scris” cu creionul urias pe podeaua camerei.

Corpul de iluminat cu design unic poate fi sprijinit de perete, acesta reusind sa ilumineze viu camera ca orice alta lampa traditionala. Daca in incapere este suficienta lumina, puteti folosi creionul urias ca obiect decorativ. Lampa este o combinatie de lemn, arama si cauciuc, elemente care fac “creionul” sa para cat mai credibil. Corpul de iluminat este disponibil in cinci culori diferite, fiind perfect atat pentru decorarea camerelor celor mici cat si a adultilor.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro