Creatii tematice de Craciun

tematica CraciunAm vorbit despre bradul de Craciun, trecand in revista cateva "reguli" de baza folosite in impodobirea acestuia. Ne vom opri acum la spectacolul de imagine pe care il poate oferi pomul de sarbatori, cu ajutorul unei ornamentatii tematice.

 

Atmosfera calda a Craciunului este insufletita de sunetul placut al colindelor. Daca doriti realizarea unui decor muzical, alegeti pentru ornamentarea bradului dvs. acele decoratiuni cu note muzicale, chei sol, jucarii muzicale, ce amintesc de vestirea Nasterii de catre ingeri. Luminile galbene si colierele de perle aurii vor completa decorul, sustinand tema muzicala aleasa.

 

Luminitele galbene, ghirlandele din beteala, ornamentele din stelute de dimensiuni variate, globurile cu imprimeuri de stele sau cele in forma de stea, sunt "ingredientele" unui brad luminos, instelat, care va va purta cu gandul la versurile din "Steaua sus rasare".

 

Decorul traditional, care sa aminteasca de casa bunicilor i de anii copilariei se obtine cu ajutorul luminitelor multicolore si a ghirlandelor din hartie glasata (eventual hand made), a merelor rosii pe post de globuri si a nucilor invelite in poleiala sau vopsite cu bronz auriu/argintiu.

           

Daca in decorul obisnuit al camerei dvs aveti ghivece de flori, este de preferat sa decorati i bradul de Craciun in aceeasi tema. Alegeti, asadari, globuri verzi si rosii, flori de craciunica din material textil si lumini multicolore sau in forma de floare.

 

Pentru un decor modern  mergeti pe varianta monocroma (galben sclipitor sau rosu) sau bicolora (albastru-argintiu, auriu-maron, rosu-auriu). 

www.incasa.ro