Decorarea patului unui adolescent

camera tineriAlegerea modelului potrivit de lenjerie de pat pentru adolescentul dvs poate fi cruciala. Un baiat ajuns la aceasta varsta nu mai este deloc un copil si se afla la un pas de a deveni barbat. Gusturile lui s-au schimbat de la patura de pe pat la postelerele cu formatia preferata sau figurile sportivilor agatate de pereti. Alegerea unei noi lenjerii de pat pentru el trebuie sa-i reflecte cat mai mult personalitatea.

Exista foarte multe oferte de invelitori de pat pentru adolescenti disponibile pe site-uri, care pot fi comandate online. Unele site-uri sugereaza blana artificiala pentru baieti, confectionata din materiale moi sau luxoase. O invelitoare din blana artificiala sau o patura groasa, asezate la capatul patului pot constitui un mijloc confortabil de a petrece noptile reci de iarna. Paturile din blana falsa sunt ieftine si disponibile intr-o varietate de culori, dintre care puteti alege multe nuante inchise - mai potrivite pentru baieti - cum sunt: portocaliul dungilor de tigru sau blana de nurca inchisa la culoare.  Aceste invelitori pot fi achizitionate, de asemenea, in variante extra lungi pentru cei care au nevoie.

Atunci cand adolescentul dvs prefera ceva mai specific masculin, puteti alege modele de la camuflajul verde sau maro, la avioane, nave spatiale, snowboarduri, placi de surf etc. Exista o varietate de astfel de modele disponibile, pe materiale precum: stofe ecosez, dungate sau in culori compacte, denimuri sau amestecuri de poliester. Toate pot fi spalate la masina, si sunt suficient de durabile astfel incat sa reziste pana la schimbarea gusturilor adolescentului dvs. Pentru un aspect mai modern si mai matur, patul adolescentului poate fi acoperit cu un pled care sa aiba ca model o tema legata de armata sau de muzica rock. Tema rock este una deosebita, cuvertura putand avea un model reprezentat de chitare, tobe si cranii desenate pe un fond, de obicei, negru si fabricata dintr-un material 100% poliester microfibra, care este moale la atingere.

Mergand pe tema muzicala pentru invelitorile de pat ale baietilor adolescenti ajungem la hip hop. Acest model poate fi gasit in culori vibrante si socante, care se potrivesc cu gusturile majoritatii adolescentilor din ziua de astazi. Alegerile pot include teme in care sunt reprezentati DJ celebri, artisti rap, o multime de fete dansand. Seturile de pat cu tema muzicala pot include paturi din lana sau asternuturi cu capac pentru plapuma, cearsafuri, fete de perna etc. O persoana creativa poate adauga picturi murale sau afise cu formatiile preferate de rock, hip hop, funk etc. ale adolescentului. Imaginile cu starurile preferate pot fi achizitionate in marime naturala si ajuta la transformarea unei camere obisnuite intr-una spectaculoasa.

Goticul reprezinta o tema populara printre baietii adolescenti. Negru pe negru este schema coloristica preferata de adolescentii pasionati de gotic. Un set de pat poate fi valabil in 7 piese si include: o patura moale din microfibra, cearsafuri de pat, doua fete de perna si doua pernite decorative. Pentru varietate, lenjeriile de pat cu cranii pot fi, de asemenea, folosite in tema gotica. Aceste lenjerii includ: cearsafuri de pat din satin negru, o mini-patura din piele de caprioara, asternuturi de pat si fete de perna cu cranii. Vampiri atarnati de pereti si postere macrabre, corpuri de iluminat negre pot completa cu succes aspectul gotic al camerei unui baiat adolescent.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro