IKEA recheama jaluzelele romane ALVINE si IRIS pentru reparatii

Daca ai cumparat jaluzele romane din gamele ALVINE si IRIS, identificate cu numarul 0823 (ce simbolizeaza anul si saptamana fabricatiei) sau cu numere mai mici, te rugam sa contactezi serviciul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 0214074532 pentru a primi gratuit, prin posta, un kit de reparatii. Kitul include un set de opritoare pentru cordoane si instructiuni de asamblare. Nici un alt tip de jaluzele nu este afectat de aceasta rechemare.

Jaluzelele IRIS si ALVINE nu corespund in totalitate unui standard optional de securitate al asociatiei producatorilor din aceasta industrie, din America de Nord. Conform acestui standard, jaluzelele cu cordoane trebuie sa aiba un opritor pentru reducerea riscului de a ramane prins in buclele formate de cordoane.

Logo-ul IKEA, numarul de identificare al produsului si data fabricatiei apar pe eticheta atasata jaluzelei. Jaluzelele IRIS si ALVINE care au data de fabricatie 0830 sau mai mare au deja un opritor si indeplinesc in totalitate acest standard optional de securitate.

Pentru ca siguranta clientilor este una dintre preocuparile noastre constante, recomandam tuturor persoanelor care au jaluzele IRIS sau ALVINE sa ataseze opritorul pentru cordoane.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

Pentru mai multe informatii, poti suna la numarul de telefon 0214074532 sau te poti adresa departamentului de Relatii cu Clientii din cadrul magazinului.

Ikea.ro