Idei practice: masa de infasat de la Bybo

masa de infasatBrandul suedez Bybo reprezinta una dintre acele companii care vin pe piata cu o serie de produse utile si inteligente, care ne fac viata mai usoara si mai confortabila. Principalul obiectiv al acestei companii este acela de a ajuta parintii in incercarea de a oferi conditii optime de crestere a copiilor lor. Unul dintre cele mai practice produse Bybo este reprezentat de masa de infasat din lemn "Nathi". Acest  element de mobilier, extrem de practic, este prevazut cu un sistem special de montare in perete, ceea ce permite economisirea spatiului locuibil, furnizand, in acelasi timp, o suprafata suficienta pentru infasarea in conditii optime a bebelusului dvs.
 
Partea superioara a mesei este prevazuta cu doua rafturi, care permit depozitarea obiectelor necesare (uleiuri, scutece, pudra, prosoape etc.). Piesa este extrem de functionala, putand fi incorporata perfect in perete, dupa ce operatiunea de infasare s-a incheiat si se deschide foarte usor, folosind o singura mana. De asemenea, masa este echipata cu o saltea, confectionata dintr-un material ce contine fibre de poliester si lana, care poate fi spalata la 60 grade, disponibila in diferite culori.

Este un element de mobilier ergonomic, pe care il puteti fixa pe orice fel de perete, la inaltimea dorita. Cele doua fete din lemn sunt gandite astfel incat sa ofere siguranta - inchiderea si deschiderea se fac foarte usor.

Produsul se adreseaza insa persoanelor cu un buget ridicat, fiind disponibil pe site-ul oficial al companiei Bybo. Din pacate, brandul suedez nu a patruns inca pe piata romaneasca, insa gama de produse oferite de acesta reprezinta modele ideale de mobilier, care imbina perfect functionalitatea, calitatea si designul.

Corina Dovinca
InCasa.ro