Lenjeriile din bumbac egiptean

lenjerieIn cautarea unui cadou de Ziua Indragostitilor - Lenjeriile din bumbac egiptean

Cautati un cadou special de Ziua Indragostitilor? Darurile acelea spirituale si excentrice, tipice acestei sarbatori sunt, de obicei, folosite numai o data pe an si uneori au o viata mai scurta de un an. Poate ca ar trebui sa optati pentru ceva care sa vi se potriveasca amandurora, ceva de calitate, durabil si folositor.

Combinatia dintre imaginatia dvs. legata de o seara romantica si un set luxos si senzual de cearsafuri de inalta calitate reprezinta reteta potrivita pentru un cadou perfect cu ocazia Zilei Indragostitilor. Pe langa aceasta, va puteti bucura de acest cadou de Valentine's Day pe parcursul mai multor ani.

Factorii care implica simtul tactil, precum moliciunea si finetea, sunt foarte importanti atunci cand selectati un cadou special pentru o seara romantica. Toata lumea este de acord ca un set de lenjerie de pat confectionat dintr-o panza groasa nu ar fi potrivit pentru a va simti confortabil. Firele cu diametrul mare si rugozitatea materialului nu ofera o senzatie placuta pielii. Asadar criteriile de selectare ale unei lenjerii de pat potrivite sunt: numarul de fire si tipul materialului.

Este general acceptat faptul ca, cu cat este mai mare numarul de fire, cu atat materialul va fi mai fin, mai moale, mai rezistent si mai placut la atingere, insa, pentru ca un cearsaf sa fie perfect, conteaza foarte mult si tipul materialului din care este fabricat. In acest sens, bumbacul pare a fi cel mai popular. In lume, exista aproximativ 40 de specii de bumbac, dar cu toate acestea doar 4 dintre ele au importanta comerciala: bumbacul African, bumbacul Indian numit si cel verde, bumbacul Egiptean si bumbacul neted.

Unul dintre cele mai cunoscute tipuri de bumbac este bumbacul egiptean, renumit in intreaga lume pentru calitatile sale, printre care se numara: o eleganta stralucire atunci cand este expus la soare, excelente proprietati de racorire in zilele calde si umede, rezistenta in timp, finete remarcabila si o senzatie foarte placuta la atingere. Argumente suficiente pentru ca, de Valentine's Day, sa alegeti un set de lenjerie de pat din bumbac egiptean.

Datorita proprietatilor sale, bumbacul Egiptean este folosit pentru produsele de lux din intreaga lume. Acesta este mult mai rezistent si mai fin decat alte tipuri, de aceea este si mai scump. Ca si in cazul obiectelor de imbracaminte, materialul din care sunt confectionate lenjeriile de pat, determina nivelul de confort. Calitatea asternuturilor este influentata de tesatura din care sunt confectionate.

Atentie: nu toate cearsafurile din bumbac sunt 100% din bumbac, ci contin si alte materiale, astfel ca este bine sa verificati cu atentie eticheta produselor pe care le cumparati.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro