Majorarea TVA nu afecteaza preturile IKEA

ikea romaniaIKEA este alaturi de consumatori

Preturile produselor oferite de magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa nu se vor modifica, in conditiile majorarii Taxei pe Valoare Adaugata la 24% de la 1 iulie 2010.

Compania IKEA Romania a decis sa suporte costurile provocate de modificarea TVA din resurse proprii, pentru a veni in sprijinul consumatorilor.

"Absorbirea majorarii TVA cu 5 puncte procentuale incepand de la 1 iulie va insemna pentru noi un cost suplimentar, pe care am ales sa il suportam in locul consumatorului. Este modul in care am decis la momentul de fata sa ne indeplinim promisiunea de a crea o viata de zi cu zi mai buna pentru cei mai multi oameni. Preturile mici sunt piatra de temelie a acestei promisiuni, iar clientii IKEA ne sunt parteneri la indeplinirea ei. Ei sunt alaturi de noi de mai bine de 3 ani: cumparand in volume mari, alegandu-si singuri marfa, transportand-o si montand-o ei insisi. Este firesc ca si noi sa onoram din nou acest parteneriat in vremuri in care increderea consumatorilor este pusa la incercare. De aceea, absolut toate preturile produselor din magazinul IKEA vor ramane neschimbate", a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.

Asadar, socoteala de acasa va continua sa se potriveasca cu cea din magazinul IKEA din Baneasa. Preturile actuale ale produselor sunt disponibile pe site-ul www.ikea.ro si in catalogul IKEA 2010. Garantia preturilor din catalog este inscrisa, ca in fiecare an, chiar pe coperta: "Preturile includ TVA, sunt maxime i sunt valabile pana la 31 august 2010" - ceea ce inseamna ca ele nu pot creste, ci doar scadea pe parcursul anului respectiv. In prezent, peste 850 de produse au un pret mai mic in magazin fata de cel din catalog.

Sursa: IKEA