Mobila de bucatarie pe colt

Bucatariile mici pot fi foarte confortabile daca sunt amenajate corespunzator. Cea mai mare problema cu care se confrunta proprietarii unor astfel de bucatarii este lipsa spatiului. Exista foarte multe optiuni si idei de organizare prin care o bucatarie mica poate deveni eficienta.

O importanta deosebita ar trebui sa o dam alegerii mobilierului. Dar cei care isi petrec majoritatea timpului in bucatarie, de exemplu, o gospodina sau un bucatar, stiu ca cel mai potrivit mobilier pentru aceasta incapere este cel care asigura un confort maxim.

Un astfel de mobilier ar trebui sa asigure si un spatiu suficient pentru depozitare, fie ca vorbim de alimente sau de vase si vesela. Trebuie sa aiba un design placut, care sa va permita sa vedeti usor bunurile dorite si sa aveti un acces optim la ele.

Pentru a “exploata” la maxim spatiul avut la dispozitie, puteti sa optati pentru dulapurile de colt, care sunt la mare cautare in prezent. Ele reprezinta o solutie potrivita pentru spatiile mici si restrase unde un alt fel de mobilier sau dulap nu incape. Dulapuri de colt pot fi atat dulapuri cu deschidere clasica, cat si dulapuri cupe, cu usi-glisante. Acestea ofera accesibilitate bucatarului, iar spatiului un aspect placut.

Este recomandat ca un astfel de mobilier sa fie facut la comanda, pentru a fi conform cu dimensiunile si necesitatilor voastre. Astfel va puteti crea un design personalizat, sa va alegeti materialele si culorile. Utilizati materiale de calitate pentru a va asigura ca fiecare component al bucatariei isi mentine puterea si rezistenta la uzura.

Dulapurile de colt sunt solutii de stocare eficiente, deoarece acestea pot depozita toate ustensilele din bucatarie, si imbunatateste design-ul interior in acelasi timp. Aseste dulapuri pot depozita atat elemente din sticla, argintaria, vesela de cristal si portelan precum si fete de masa, servetele, tacamuri. Pentru a crea iluzia de mai mult spatiu folositi dulapuri de colt cu oglinzi.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro