Modalitati noi de a folosi obiecte vechi

galeataDaca faceti parte din categoria femeilor care incearca sa recicleze orice obiect vechi pentru ca pur si simplu nu va puteti desparti de el, gasiti mai jos cateva idei utile despre cum puteti face acest lucru:

Ghivecele din teractota: trebuie doar sa le curatati foarte bine si le puteti transforma foarte usor in suporturi pentru prosoapele de baie. Incolaciti prosoapele si le introduceti in ghivece. Efectul va fi unul minunat! Sau, mai aveti o varianta: daca asezati o tava pe un ghiveci il puteti transforma pe acesta intr-o  masuta pe care va puteti aseza produsele de frumusete.

De asemenea, le puteti folosi pe post de decoratiuni. Daca le umpleti cu pietricele decorative sau flori ornamentale si le acoperiti cu un capac din sticla transparenta veti obtine niste obiecte decorative care vor starni invidia prietenelor voastre.   

Fetele de perna: puteti sa schimbati modul in care  arata pernele voastre daca le schimbati fetele. Alegeti cele mai vesele si tonice fete de perne. Va vor inveseli camerele cu siguranta.

Continuarea pe socialdiva.ro