MosBuild, Moscova, 31 martie - 3 aprilie 2009

mosbuildMosBuild, cel mai mare si mai cunoscut targ din Rusia, numara 25 de expozanti individuali si 6 categorii principale, curpinzand intreg spectrul de produse si servicii din domeniul constructiilor si al industriei interioarelor.

 

Expozitia a fost lansata in anul 1995 sub denumirea de Batimat MosBuild, gazduind initial aproximativ 200 de companii din 20 de tari. S-a dezvoltat rapid, unele sectoare cheie si unele grupuri de producatori luand nastere ca urmare a acestui eveniment si avand ca modele profilele popularizate de acesta. Chiar si in anii 90, cand Rusia a traversat o perioada dificila din punct de vedere economic, MosBuild a continuat sa se dezvolte, pana in 2008 atingand o cifra de 2751 de companii participante din 43 de tari din lume, gazduite intr-o suprafata de 90.000 m, din cadrul a doua centre expozitionale din Rusia.

 

In 2009 targul isi va deschide portile in data de 31 martie, avand o durata de 4 zile. Si de data aceasta evenimentul isi propune sa acopere toate sectoarele din domeniul constructiilor si al industriei interioarelor, fiind organizat in interiorul a doua dintre cele mai mari centre expozitionale din Moscova: Expocentr si Crocus Expo.

 

MosBuild este denumirea colectiva conferita unei serii de 6 manifestari, orientate spre tot atatea sectoare ale industriei; Buildex si Cersanex  - evenimente ce vor avea loc in Expocentr, acopera echipamentele si materialele de constructii, articole de menaj si vesela, obiecte sanitare si produse din ceramica. In acelasi timp, Crocus Expo gazduieste evenimentele: MosInteriors, CountryLiving, Stonex si WinTec Expo, care prezinta decoratiuni interioare, case de vacanta, gradini si echipament exterior, tehnologii referitoare la usi si ferestre etc.

 

Informatii suplimentare referitoare la localizarea celor doua spatii comerciale, la conditiile de inscriere si cazare sau la natura manifestarilor veti gasi accesand site-ul evenimentului. 


www.incasa.ro