Targul de mobila si decoratiuni MOBSTIL EXPO

logoTargul de mobila si decoratiuni MOBSTIL EXPO - vandut in proportie de peste 95%!

Targul de mobila si decoratiuni al primaverii Mobstil Expo 2009 - ce se va desfasura intre 2 si 5 aprilie la Polus Center din Cluj-Napoca, a epuizat aproape in intregime spatiul destinat inchirierii, cu doua saptamani inainte de lansarea evenimentului.              

Expozitia ocupa un segment peste mediu si de lux din oferta pietei de mobilier si decoratiuni, venind in intampinarea persoanele dinamice, cu venituri peste medie, dornici sa confere stil spatiului de viata. Tematica expozitiei este una diversificata, de la piese de mobilier clasice pana la solutii moderne de amenajare a spatiului ambiant, colectii de avangarda, decoratiuni interioare si accesorii de lux, textile, drapaje, solutii inovative de amenajare a gradinilor si spatiilor verzi.

Intre firmele expozante pot fi mentionate companiile Staer, Morphoza, BOConcept, BevisORO, Silver Decor, Simex, Kalenda - cu brandul Kler, Antares, Cadoro Mobili.

Doua dintre companii isi lanseaza brand-urile si colectiile in premiera pe piata romaneasca impreuna cu inaugurarea acestei expozitii, altele vor participa cu colectiile 2009 de mobilier si decoratiuni. Expozantii Mobstil vor practica discounturi de pana la 15% pe perioada targului.

Expozitia va fi deschisa publicului timp de 4 zile, de joi pana duminica, dupa cum urmeaza: joi, 2 aprilie, intre orele 16:00 si 22:00, iar de vineri pana duminica, respectiv 3-5 aprilie, intre orele 10:00 si 22:00. Intrarea este libera.

MOBSTIL Expo reprezinta cel mai important eveniment de profil din Cluj-Napoca, parteneriatul cu Polus Center conferind o locatie deosebita expozitiei. Standurile vor fi amplasate in zona Food-Court.

Parteneri strategici: Polus Center si Staer

Parteneri media: Domus, Caminul, Casa mea, GoodHomes, Real Estate Magazine, Arhitext Design, Casa Construct, edecor.ro, 4interior, casesigradini.ro, incasa.ro, Adevarul-editia Transilvania, Piata A la Z, Foaia Transilvana, 24-FUN, J'adore, Romania Libera, WOW, cluj.info, Radio Transilvania si Paprika, AlphaTV.

Detalii referitoare la eveniment puteti gasi la adresa de internet: www.mobstilexpo.ro

Proactive Business Communication este o companie de relatii publice, avand ca specific de activitate organizarea de evenimente, conferinte si seminarii, training in comunicare pentru companii, managementul comunicarii de criza, consultanta si audit in comunicare, care activeaza pe piata romaneasca de peste 9 ani, avand in portofoiliu Targul de apartamente Condominium si targul de vinuri GoodWine.

Evenimentul este organizat cu sprijinul agentiei Ad(d)veritas.

Persoane de contact:

Angelica Iva - Director General                  
angelica.iva@proactivebc.ro                          
mobil: 0722.333.401                                  

Simona Andronic - Coordonator Eveniment
simona.andronic@proactivebc.ro
mobil: 0722.40.60.62