Organizarea dulapului

 

Depozitam multe lucruri care ne trbuiesc in dulapuri. Iar atunci cand avem nevoie de ele si le lautam fie nu le gasim, fie nu putem ajunge la ele. Din fericire, exista diverse metode prin care putem diminua haosul din dulapuri.

Instalarea unor vergele noi ar putea fi una dintre solutii. Insa doar va veti gasi hainele mai repede. Dar tot ramane problema dezordinii din dulap. Acest lucru il puteti face singuri, urmand cativa pasi simpli. In primul rand trebuie sa aruncati cat mai multe lucruri de care nu mai aveti nevoie nevoie. Dati-le sau aruncati-le.

Al doilea lucru pe care puteti sa-l faceti este sa va duceti sa cumparati un sistem de organizare al dulapului. Aceste sisteme contin bari pentru umerase, rafturi si sertare. Acestea va vor ajuta sa va aranjati toate lucrurile in dulap. Trebuie sa aveti grija ce cumparati, deoarece nu toate aceste sisteme realizate dinainte se vor potrivi dorintelor dumneavoastra.

Puteti alege fie sertare fie cosuri din fire pentru dulapul dumneavoastra. Faceti sertarele de sus usor de ajuns la ele iar pe cele de jos mai adanci. Daca alegeti sertare din lemn, folositi manere in forma literelor U sau D deoarece sunt mult mai usor de apucat.

Daca vreun membru al familiei dumneavoastra foloseste un scaun cu rotile, atunci nu este bine sa motati sertarele la mai mult de 75 cm de podea. Cele mai indicate sunt sertarele care au extensii complete. Aceste pot fi trase mult in afara si puteti vedea tot ceea ce ele contin.

Nu trebuie sa uitati sa adaugati in dulap si niste rafturi joase si adanci. Acestea nu ar trebui sa aiba mai mult de 45 cm adancime. Pe perete este indicat sa montati rafturi pentru incaltaminte.

    www.incasa.ro

03 Mai 2007

Nicoleta Oprea