Parchet stratificat de stejar

De peste saisprezece ani, Natural Wood Floor ofera clientilor sai din Anglia si din multe alte tari parchet de cea mai inalta calitate, prelucrat dintr-o gama larga de esente de lemn. In Romania, compania este prezenta prin fabrica Aviva din Sighetu Marmatiei, care produce atat parchet masiv si stratificat, cat si o serie de accesorii – plinte, praguri, trepte – din lemn autohton si exotic.

Calitatea parchetului adus pe piata de Natural Wood Floor nu este data numai de tehnologia avansata pe care o utilizam in procesul de productie, ci si de selectia atenta a materialului folosit. Nu este suficient sa alegi lemnul, trebuie sa-l si simti. Fiecare esenta are personalitatea ei, care trebuie pastrata in fibra parchetului.  Nervura stejarului degaja forta, lemnul de merbau sugereaza tonicitate si vioiciune, nucul este sobru, practic oricare dintre tipurile de lemn pe care le utilizam are o specificitate pe care ne straduim sa o descoperim si sa o pastram in produsele noastre.

Satisfacerea celor mai exigente solicitari este politica companiei noastre. Tocmai de aceea, de la an la an largim aria de produse si esente de lemn pe care le aducem pe piata romaneasca si straina. Parchetul masiv de tip block sau lamelar (strip) din stejar, nuc, fag, merbau, ipe, tek sau panga-panga poate fi montat intr-o varietate de design-uri, in functie de locatie, suprafata, resurse, si, de ce nu, personalitatea proprietarului. 

Parchetul stratificat unistrip, purtand marca Natural Wood Floor reprezinta o noutate pe piata romaneasca. Dimensiunile sale sunt 14-20x135-240x700-2400 mm. Structura din 2 straturi, un stract activ de 4-6 mm de stejar aplicat pe un suport din placaj de fag de 10-14 mm, ii confera o stabilitate crescuta, astfel ca, odata montat, lemnul “nu lucreaza”, contractarea sau dilatarea lui in functie de variatiile de temperatura si umiditate fiind mult mai mici decat la parchetul masiv. Natural Wood Floor ofera astfel un parchet stabil, care poate fi montat rapid, cu mult succes in spatiile moderne de locuinte sau birouri, prevazute cu sisteme de incalzire in pardoseala, ori in cele aflate in zone cu umiditate crescuta, precum casele de vacanta construite la munte sau la mare.

Sursa: casasibiroul.ro