Pe scurt despre parchet

Lucruri esentiale: cand cumparati parchet, amintiti-va ca este un produs de termen lung de o frumusete naturala si de durabilitate. Un alt aspect pozitiv al parchetului este posibilitate de cumparare, usor de intretinut, fara sa mai mentionam varietatea larga de selectie. De la rezistenta sa pana la calitatile sanatoase din interiorul casei, parchetul este o alegere potrivita pentru mediu cat si pentru casa dvs.

Parchet imbinat


Parchetul este:

accesibil ca pret, parchetul adauga valoare casei dvs. la momentul revanzarii, fara sa mai mentionam ca este un produs de lunga durata. Creste in valoare asa cum creste si casa dvs.. Parchetul din lemn de esenta tare este cel mai cautat, atat in reconditionarea caselor cat si in constructia lor de noi.

Usor de intretinut: Rutina intretinerii este mai simpla decat a matura sau a aspira, intotdeauna asigurandu-va ca podeaua este protejata de umezeala si de incaltaminte dura care poate crea zgarieturi. Nu trebuie neglijata intretinerea preventiva, precum si suprafetele acoperite cu covor, intreaga mobila de pe parchetul dvs., ca de altfel  si intretinerea de rutina, cu produse de curatat adecvate. Folosirea produselor nerecomandate pot duce la uzarea timpurie, la pierderea garantiei si  poate cauza atunci cand doriti repararea parchetului.

Parchet

Din punct de vedere ecologic: Ceea ce se poate dovedi, spre deosebire de alte  podele, parchetul provine dintr-o sursa naturala si regenerabila.

Din punct de vedere al mediului de locuit: Intr-o mare  masura calitatea aerului din interiorul casei este una din amenintarile aduse asupra sanatatii noastra. Pus in casa  parchetul contribuie la sanatatea mediului in care traim. Suprafetele dure precum podeaua nu ascund/adapostesc gaze, praf. Asta inseamna o calitate mai buna a aerului pentru toti locuitorii, dar in special pentru cei care sufera de alergii. Podeaua sau parchetul ajuta deasemenea la eliminarea pericolului  acumularii sub suprafetele acoperite a mucegaiurilor.

Selectia si varietatea: Cu tehnologia fabricatiei de azi privind culoarea si lacuirea, care este destul de dezvoltata, parchetul are multe culori, tipuri, dimensiuni, finisari si forme. Aceasta varietate aduce o nota de rafinament pentru case si pentru birouri .