Polita de perete cu design deosebit

Cand vine vorba de design-ul interior nu exista limite. Fiecare idee ingenioasa aduce o nota de originalitate incaperii. Specialistii in domeniu reusesc sa ne surprinda cu modele noi, simple la prima vedere, dar de efect.

Designer-ul spaniol Roger Moline a combinat functionalitatea cu inovatia si a creat o polita cu un design deosebit. Acest raft, desi pare a fi unul fragil si instabil, este rezistent si foarte practic, permitand utilizatorilor sa se joace cu diferite obiecte si sa creeze aranjamente deosebite.

Raftul este unul versatil si potrivit pentru orice stil de amenajare. Culorile neutre, materialele din care este realizat si modelul ingenios fac ca acest raft sa fie un decor de perete ideal. Polita este formata din doua componente importante: o bucata continua de material si patru cilindri rotativi din lemn, cu ajutorul carora se creeaza trei sectiuni.

Materialul este unul rezistent care poate sustine orice forma de obiecte, iar cilindrii rotativi definesc dimensiunea si forma raftului. Cel mai important factor este greutatea. Ideea design-ului este bazata pe echilibrul de greutati. Polita creata de Roger Moline isi schimba forma in functie de continut. O figurina de lemn nu poate concura cu un teanc de carti.

Designer-ul Roger Moline a creat acest raft special pentru carti, pentru a le depozita pe categorii. Datorita greutatii, raftul dezvaluie categoria cu cele mai multe carti.Perfect pentru decorarea peretilor cu carti sau cu obiecte de iluminat, raftul adauga textura si un design jucaus oricarui interior modern. De asemenea, este o alternativa excelenta a rafturilor traditionale.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro