Reguli generale in decorarea dormitorului

dormitorUn aranjament linistitor al dormitorului poate reprezenta o adevarata oaza de pace in viata voastra agitata de zi cu zi. Asa incat este important cum decorati aceasta camera chiar daca nu va petreceti prea mult timp in ea.

- Punctul central al oricarui dormitor este patul. Daca patul este prea mare dormitorul va parea prea mic si inghesuit. Daca este prea mic va parea foarte ciudat si va fi incomfortabil. Asa incat principala voastra preocupare va trebui sa fie sa nimeriti dimensiunea potrivita a patului.

- Trebuie sa aranjati in asa fel mobila din dormitor incat sa ramana indeajuns loc printre piese pentru ca voi sa aveti cai de acces in toate partile camerei si inspre toate iesirile din camera.

- Este important ca dormitorul sa ramana dormitor. Nu trebuie sa il transformati nici in birou, nici in biblioteca si nici in orice altceva. Trebuie sa fie linistit si nu multifunctional.

- Daca sunteti o persoana careia ii plac diminetile, alegeti culori calde si tonice pentru dormitorul vostru. Daca sunteti dintre aceia care se simt mai bine seara alegeti culori mai reci.

- Aveti grija ca dormitorul vostru sa nu fie inghesuit. Iar pentru asta puteti folosi idei inteligente de depozitat cum ar fi cutii asezate sub pat. Daca dormitorul vostru va fi foarte incarcat nu veti mai reusi sa va relaxati.

Tot articolul pe socialdiva.ro