Inoxul - practic si decorativ

Balustrada este unul dintre elementele practice si in acelasi timp decorative care pot fi confectionate din inox. O balustrada bine confectionata si incadrata in designul interior sau exterior al casei poate contribui la crearea unui stil propriu. De asemenea in cazul renovarilor balustrada poate ajuta la schimbarea stilului pretandu-se la suprafete mochetate, placate cu ceramica sau lemn. La o balustrada, inoxul poate forma impreuna cu lemnul si sticla modele ce pot fi adaptate oriunde si pot creea modele unicat lasand sa se vada amprenta dumneavoastra asupra unei amenajari.

Un mare avantaj al inoxului il constituie rezistenta sa in timp fara sa-si modifice aspectul, nefiind necesara revopsirea (ca in cazul altor materiale) sau chiar schimbarea din motive de aspect estetic afectat de trecerea timpului.

In cazul constructiilor noi sau al renovarilor, inoxul poate fi prezent ca element practico-decorativ si sub forma unor scari de acces integral confectionate din acest material sau cu trepte din lemn sau sticla.

Aceste doua elemente, balustrada si scara au domenii de utillizare diferite: case particulare, spatii comerciale, spatii publice, birouri, hale industriale etc.

Sursa: casasibiroul.ro