Sisteme inteligente de control

De aceea firma Methexis iti va prezenta in continuare modulul Home Manager care integreaza intr-un singur sistem toate instalatiile dintr-o casa si din afara ei, de la iluminat, jaluzele, clima pana la irigarea gradinii sau incalzirea saunei. Solutia radio oferita exceleaza prin flexibilitate, costuri initiale extrem de mici, impresioneaza prin simplitate si rapiditate, fiind usor de instalat, testat si utilizat.

Pentru ca in cadrul sistemului, comunicatia intre elemente este radio (fara fir), nu este nevoie de cablari suplimentare prin pereti. E-lementele de comanda (comutatoare, termostate) se lipesc cu un adeziv special direct pe perete (sau chiar pe geam), in orice loc doriti, iar elementele de actionare se monteaza direct in doza situata pe traseul circuitului electric comandat.

Aceasta ofera sistemului o flexibilitate sporita, deoarece, odata instalat, poate fi usor modificat, chiar si de catre dumneavoastra.

In plus sistemul dispune de intrerupator de panica - intrerupator care, o data apasat, duce la aprinderea tuturor surselor de lumina din casa, si la coborarea jaluzelelor. Totodata, prin anexarea unui intrerupator general, dupa plecarea locatari
lor toate sursele de lumina se inchid, jaluzelele se coboara, sistemul de alarma se activeaza.

De ce ai nevoie de acest sistem?
Pentru ca functioneaza exterm de simplu si eficient. Iluminatul si incalzirea sunt controlate prin module de actionare si intrerupatoare radio. Modulele sunt receptoare de dimensiuni foar-te mici, instalate descentralizat in doze, pereti falsi, etc. Ele sunt actionate de o telecomanda, un telefon mobil sau un intrerupator radio.

Mai multe informatii: methexis.ro
Sursa: casasibiroul.ro