Spatii personalizate cu piese de mobilier inedite

Spatiile in care ne petrecem cel mai mult timp, fie ca este vorba de propria locuinta sau de birou, trebuie sa ne ofere in primul rand confort pentru a ne putea desfasura activitatile. Acest confort poate fi castigat prin alegerea potrivita a decorului dar si a pieselor de mobilier de calitate.

Tot ceea ce ne inconjoara ne influenteaza intr-un anumit mod viata. Unele persoane se simt cel mai bine in natura, astfel isi transforma locuinta intr-o oaza de verdeata. Altii, avand diferite pasiuni si hobby-uri incearca sa le adauge intr-un fel sau altul in decorul camerei.

Unele incaperi pot lua “infatisari” mai copilaroase daca proprietarul imbina joaca cu utilitatea, sau pot arata ca niste sali de forta daca acestia sunt impatimiti ai sportului.

Sunt si persoane pasionate de lucruri special, care doresc sa investeasca in produse exclusiviste. Acestia isi doresc un ambiant elegant si inedit totodata, fiind deschisi la orice schimbare care ar putea sa le scoata locuinta din anonimat. Pentru astfel de persoane, designerii au creat piese de mobilier iesite din tipare, originale, cu forme neasteptate. Aceste elemente nu vor aduce incaperii doar un plus de valoare prin distinctie si nota creativa, dar vor deveni si punctual de atractie al acesteia.

Pentru a iesi in evidenta, piesa de mobilier trebuie sa surprinda fie printr-un design ingenios, fie prin contrastul pe care il aduce in design-ul interior. Fiecare incapere din locuinta poate fi personalizata cu un astfel de obiect. Bucataria poate dispune de un mobilier multifunctional, de ultima generatie, livingul de o biblioteca circulara, de o canapea cu un design montan sau de o masa cu un semineu inclus.

In dormitor, patul este piesa de rezistenta astfel, daca doriti sa simtiti ca plutiti optati pentru patul plutitor. Modele indraznete au fost concepute si in randul scaunelor si fotoliilor, acestea capatand unele dintre cele mai ciudate forme, de masina, picatura de lapte, de animale si de plante. Acestea pot personaliza un birou sau o biblioteca, sau isi pot gasi locul in camera copiilor. Piesele de mobilier au fost create cu atentie de designeri, avand grija si la cele mai mici detalii pentru a obtine o forma cat mai similara cu elementele din natura. 

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro